P R E S S E M E D D E L E L S E

Ny osteopat hos Næstved Rygcenter

Efter fem års læsning på skolen for Osteopati i København har Carsten Holmstrøm Munch net­op bestået eksamen, så han kan kalde sig Osteopat DO

”Vi var 33, da jeg startede på skolen. Efter endt eksamen var vi kun 4 tilbage, der gennem­før­te og bestod. Man skal være fysioterapeut, læge eller kiroprak­tor for at kunne tage osteopati uddannelsen i Danmark. Osteopati bliver også kaldt manuel me­­dicin, da det er behandling af kroppen uden brug af medikamenter” siger Carsten Holmstrøm Munch.

Som semiprofessionel fodboldspiller i Farum, skulle Carsten Holmstrøm Munch gennem diverse skader, og to knæoperationer før det blev klart for ham, at han ville bruge sit arbejdsliv til. Det er nu 10 år siden Carsten startede sin uddannelse til fysioterapeut på skolen i Næstved. året efter endt uddannelse som fysioterapeut, startede Carsten med at læse til osteopat. I 2010 startede han hos Næstved Rygcenter.

”Jeg arbejder ud fra et holistisk synspunkt og ser på kroppen og individet som en helhed, og tilpasser min behandling herefter. Jeg arbejder på hele kroppen for at optimere fri blodgen­nem­strømning og genfinde kroppens optimale bevægelse og balance, med den overbevisning om at kroppen herefter er i stand til at hele sig selv.

Det gør jeg gennem grundig undersøgelse, for at lokalisere årsagen til problemet. Herefter be­nytter jeg mig af de behandlingsmetoder, som jeg finder nødvendige. Det kan være mani­pula­tion, mobiliseringer, MET (Muscle energy techniques), fasciel behandling af bindevævet, af­spæn­ding af muskulatur, udspænding og selvfølgelig træning.

Mine kompetencer ligger inden for manuel behandling af hele bevægeapparatet, samt træning. Derudover vejledning i sund livsstil tilpasset til den enkelte” uddyber Carsten Holmstrøm Munch.

Carsten er årgang 1984 og har desuden arbejdet 1½ år i Spanien for et norsk rehabiliterings­center, samt i Holbæk Fysioterapi og Fitness.

Lidt mere privat, så blev Carsten gift med sygeplejerske Ditte i 2012. Sammen har de to skønne piger, Victoria og Freja, som er født i starten af 2013. Udover familien bruger Carsten tiden til at holde sig i form ved at styrketræne, løbe og cykle.

Næstved har nu to osteopater, nemlig Carsten Holmstrøm Munch, og Hans Andersen, som er stifter og ejer af Næstved Rygcenter.​

Næstved Rygcenter

​Eskadronsvej 4D, 4700 Næstved

Købmagergade 4, 4700 Næstved

Storegade 10, 4171 Glumsø

Telefon: +45 55 73 88 44

E-mail: mail@nryg.dk

CVR: 15006706

Telefontid

​Mandag til torsdag

Fredag

08.00-11.00 og 12.00-16.00.

08:00.11:00 og 12:00-14:00.

Tidsbestilling

​Telefon:+45 55 73 88 44