​Næstved Rygcenter følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger. 

​Opdateret den 26. oktober 2020.

Læs mere her

​BOOK EN TID  

auricular-phone-symbol-in-a-circle​  ​+45 55 73​ 8​8 44​

​Telefontider:

Mandag til torsdag:

kl. 08:00 til kl. 11:00 + kl. 12:00 til kl. 16:00.

Fredag:

Kl. 08:00 til kl. 11:00 + kl. 12:00 til kl. 14:00.​

Vi behandler dig godt​

facebook

Næstved Rygcenter fylder 10 år

Allerede i en tidlig alder vidste ejer Hans Andersen, Næstved Rygcenter, at han ville være fysioterapeut. Be­vidst­heden om fremtiden blev skærpet under et skoleophold i USA. Hjem­vendt til Danmark ud­dan­ne­de han sig derfor på skolen i Næstved. Samtidig med jobbet som praktiserende fysioterapeut drog Hans Andersen til Belgien for at uddanne sig til osteopat. Derfra gik turen til London, hvor han læste sig til en universitetsgrad i Osteopatisk Medicin.

I 2001 startede Hans Andersen som selvstændig med Fysioterapiklinik i Gelsted. I dag består Næstved Rygcenter af 14 behandlere fordelt på tre klinikker, henholdsvis i Storegade i Glumsø , Eskadronsvej og Købmagergade i Næstved.

Da Hans i 2004 startede Næstved Rygcenter, var det på opfordring af Næstved Kommune, der havde overtaget bygningerne på det tidligere Gardehusar kaserneområde. I starten var der kun to be­handlere, nemlig Hans Andersen, som er fysioterapeut og osteopat, og broderen Niels Ander­sen, der er fysioterapeut.

Som tiden er gået er Næstved Rygcenter vokset. I dag tilbyder vi både osteopati, fysio­te­rapi, genoptræning, massage, yoga, og en række forskellige hold, såsom skulder-, knæ- og ryghold. De mest populære hold er Rygskolen, som har et afprøvet og virkningsfuldt program med holdunder­vis­ning og træning.

”Jeg har altid haft høje mål med mit eget, og mine ansattes, arbejde som henholdsvis osteo­pa­­ter og autoriserede fysioterapeuter. ​ Derfor starter alle nyansatte hos Næstved Rygcenter en femårig uddannelse på skolen for osteopati i København. Via uddannelse og interne kurser, bliver alle rustet til at give patienterne den bedste undersøgelse, vejledning og behandling.

Ved at samlede ekspertisen inden for osteopati, fysioterapi, massage og genoptræning, tilbyder vi pati­en­terne en totalløsning. Vores specialer er hovedpine, rygsmerter, bækkenløsning, fod­pro­blemer og børnebehandling, men vi behandler og nakke- og rygsmerter, nakkestivhed, mi­græ­ne, skulder-, albue- og håndledssmerter, diskusprolaps, hofte-, knæ og ankelproblemer plat­fod, akillessenebetændelse, sportsskader, fysiske og mekaniske problemer i relation til astma, slidgigt og senebetændelse.

Folk kommer ind ad døren med smerter, og det er vores ambition, at de går smertefrie herfra. Vi undersøger, ordinere, behandler, laver trænings-programmer og vi har et rigtig godt sam­arbejde med både læger, fysioterapeuter, kiropraktorer, hospitaler og andre i behandlings­sys­temet”.

Et højt fagligt niveau blandt alle behandlere gør, at Næstved Rygcenter i dag er en virk­som­hed med 14 behandlere og ca. 28.000 individuelle behandlinger om året. Dertil kommer Rygskoler, som vi starter op efter behov.​

Hvad er osteopati?

​Osteopati er en medicinsk videnskab, som benytter sig af manuelle teknikker til diagnose og behandling af den gensidige påvirkning af muskel-skelet systemet, det viscerale (organ) system og det kranio-sakrale system.

​​Osteopaten behandler ud fra tre grundlæggende principper:​

·​at kroppen er en helhed, og skal betragtes og behandles som sådan. ​​
·​at kroppen under de rigtige betingelser, kan helbrede sig selv.​
·​at kroppens struktur og funktion er gensidigt afhængig af hinanden.​
En osteopatisk undersøgelse og behandling foregår med hænderne uden kemiske medikamen­ter.​

Osteopati er baseret på traditionelle medicinske fag som embryologi, anatomi, fysiologi, neurologi, biomekanik, patologi (sygdomslære) med mere. Osteopati kaldes også for manuel medicin.
​​
Osteopaten har specialiseret sig i hvordan forskellige dele af kroppen arbejder og påvirker hin­an­den. Osteopaten søger at genoprette balancen mellem kroppens hovedsystemer: muskel- og skelet systemet, organsystemet, kranio-sakralsystemet, bindevæv systemet og kredsløb syste­met.

Osteopaten søger at stimulere kroppen til at genvinde normale funktioner og dermed blive i stand til at hele sig selv.

Netop ved at betragte kroppen som en helhed og arbejde sig ind på de dybereliggende årsager til symptomerne, opstår der hurtigt effektive og holdbare resultater.


Hvordan markeres jubilæet

Jubilæet bliver markeret med et Åbent Hus den 20. september kl. 10.00 til kl. 13:30, hvor der er mulig­hed for at mø­de både Hans og Niels Andersen, som var de første behandlere i Næstved Rygcenter, men også stedets øvrige behandlere og med­arbejdere.

På dagen er der rig mulighed for en gratis osteopati-undersøgelse, massage, men også for at få foretaget en kropsanalyse (Body Age). Undersøgelse, massage og kropsanalysen er efter først-til-mølle-princippet.

Kropsanalysen fortæller, hvor meget vand, muskler og fedt du har i kroppen, samt om fedtet sidder om de indre organer. Du får desuden at vide, hvilken alder din krop har.

Når du har fået at vide, hvilken alder din krop har, står vores behandlere klar i mo­tions­­­centret og guider dig i brugen maskinerne og fortæller hvilke træningsmaskiner, der kan hjælpe dig til en højere sundhed.

Hver tredje dansker har rygproblemer. Det stiller krav til vores afprøvede og virkningsfulde Rygskole, som vi også har på programmet ved Åbent Hus. Hver halve time starter vi en ny in­troduktion til Rygskolen

Vores træningsmiljø har nyere velholdte maskiner, som fuldt lever op til de træningsforvent­nin­ger, der er til patienter, som efter de nye nationale retningslinjer, skal træne 8 til 12 uger inden en eventuel henvisning til et sygehus.​​

Næstved Rygcenter

Eskadronsvej 4D, 4700 Næstved

Købmagergade 4, 4700 Næstved

Storegade 10, 4171 Glumsø

Se på kort

​Telefon: +45 55 73 88 44

E-mail: mail@nryg.dk
Lokationsnummer: 5790000169269

Fax: +45 55 73 88 45

​CVR: 15006706

Telefontid & tidsbestilling

​Man-torsdag

Fredag

Fra 08:00-11:00 og 12:00-16:00

Fra 08:00-11:00 og 12:00-14:00

Find mere her