​Næstved Rygcenter følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger. 

​Opdateret den 26. oktober 2020.

Læs mere her

​BOOK EN TID  

auricular-phone-symbol-in-a-circle​  ​+45 55 73​ 8​8 44​

​Telefontider:

Mandag til torsdag:

kl. 08:00 til kl. 11:00 + kl. 12:00 til kl. 16:00.

Fredag:

Kl. 08:00 til kl. 11:00 + kl. 12:00 til kl. 14:00.​

Vi behandler dig godt​

facebook

​"Det bliver vildt hårdt, og jeg kommer til at savne mine børn"

- siger Sille Roulund med et smil på læben, hvis man spørger hende, hvad hun tænker, få dage inden turen går til Paris med Team Rynkeby. Men hun glæder sig også rigtig meget til den store oplevelse, der venter.

Fredag den 3. juli sætter hun sig på sadlen, sammen med knapt 50 andre ryttere fra Næstved for at støtte Børnecancerfonden. Målet er at samle midler til forskning i børnecancer. Med på holdet er en rytter, der har mistet sin 7-årige datter Maria til cancer. Derfor cykler Sille Roulund med et billede af Maria på stellet på cyklen, hvilket giver energi og god mening med at cykle så langt.

I det tidlige forår var Sille forbi Næstved Rygcenter til en konditest og en kropsanalyse. Lige nu har hun været til re-test, og resultatet efter næsten 4.000 km. er meget tilfredsstillende. "Testen viser blandt andet mindre fedt og flere muskler, og at Sille Roulund er i meget god form" siger Jacob Hacke - fysioterapeut og osteopati studerende.

Hun har forbedret både sin muskelmasse, men i særdeleshed også sit konditital. Det ligger nu på 51,9 mod 44,5 ved første test. Derfor kan jeg med ro i sindet sende Sille mod Paris. Hun er i god form, siger Jacob Hacke.

Allerede forud for turen i 2014 blev Sille spurgt, om hun ville cykle med til Paris. Dengang var hun på barsel, og svaret var naturligt et "nej", men planlæggerne kunne spørge igen til næste sæson. "Så ville mine børn være blevet store", siger Sille efterfulgt af et stort grin, "så der kunne jeg jo sagtens køre med. Da jeg fik en henvendelse, sagde jeg "ja".

Jeg ville gerne være med til at støtte Børnecancerfolden, og så fik jeg muligheden for at udfordre mig selv, og det skal jeg lige love for, at jeg gør, siger Sille Roulund".

Lige nu er der skarp træning tre gange om ugen sammen med holdet, og med en gennemsnitshastighed på mellem 25 og 30 km. De fleste har været på Roskilde Dyrskue, på Møn og spise is, været på bakketræning i Sverige, samt slidt på de Syd- og Vestsjællandske landeveje i sol, regn og blæst.

- Det har været sjovt at opleve holdet og det kammeratskab vi har, men det har også været hårdt og ikke uden udfordringer. Mit ene knæ har gjort voldsomt ondt. Heldigvis kunne Thomas Hyldelund fra Næstved Rygcenter hjælpe mig til at komme videre. Gennem behandling og god vejledning om træning og kost, er jeg ved at være klar til den ca. 1.200 km lange strækning til Paris. Jeg glæder mig vildt til at komme afsted, og ikke mindst til at cykle ind i Paris til fordel for Børnecancerfonden.

I 2014 samlede Team Rynkeby på landsplan 23,5 mio. kr. ind til Børnecancerfonden. Det beløb vil jeg gerne være med til at gøre endnu større i 2015, siger osteopat Hans Andersen, som er ejer af Næstved Rygcenter, og som har købt plads til firmaets logo på træningstøjet. De midler, der generelt bliver indsamlet, går til forskning i børnecancer, og det betyder, at langt flere børn overlever en cancersygdom nu, end det tidligere var tilfældet.
Når turen går mod Paris, er der ingen hviledage. Turen tilbagelægges på otte dage, og ønskevejret er sol, ingen regn og en temperatur i underkanten af 20 grader. Og mon ikke medvind på cykelstierne også er på ønskelisten.

Sille vil undervejs skrive beskeder og sende billeder hjem, hvor hun fortæller om sine oplevelser. Du kan følge hende på Facebook.

Næstved Rygcenter giver også patienterne mulighed for at støtte. Der er opsat indsamlings-bøsser på vores tre klinikker, som ligger i Købmagergade og på Eskadronsvej i Næstved, samt på klinikken i Glumsø. De penge, som bliver indsamlet på klinikkerne, går ubeskåret til Børnecancerfonden.
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Næstved Rygcenter på telefon 5573 8844 eller på mail@nryg.dk / www.nryg.dk​ Næstved Rygcenter støtter Børnecancerfonden


Næstved Rygcenter støtter Sille Roulund i kampen mod børnecancer

Ca. 1.200 km på cykel er den afstand som 51 rytter fra Team Rynkeby - Næstved skal tilbagelægge i dagene fra den 3. til den 11. juli 2015 på turen til Paris. Det foregår på to hjul, og formålet er at samle penge ind til Børnecancerfonden.

En af rytterne på Næstveds hold er Sille Roulund – journalist på TV Øst. I år har Næstved Rygcenter valgt at støtte hende og resten af Team Rynkebys indsamling op med et sponsorat til Børnecancerfonden.

- Jeg cykler med til Paris fordi jeg er med til at støtte en god sag. Det er dejligt at kunne være med til at gøre en forskel for kræftsyge børn og deres familier. Det er et godt projekt, som jeg gerne støtter op omkring, siger Sille Roulund.

I 2014 blev der samlet 23,5 mio. kr. ind til Børnecancerfonden.
- Det beløb vil jeg gerne være med til at gøre endnu større i 2015, siger osteopat Hans Andersen, som er ejer af Næstved Rygcenter.

- Udover den økonomiske støtte til projektet, som Næstved Rygcenter yder, giver vi også vores patienter mulighed for at støtte. Vi har derfor sat indsamlingsbøsser op på vores tre klinikker, som ligger i Købmagergade og på Eskadronsvej i Næstved, samt på klinikken i Glumsø. De penge, som bliver indsamlet på klinikkerne, går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Næstved Rygcenter på telefon 5573 8844, eller på mail@nryg.dk.​

Næstved Rygcenter

Eskadronsvej 4D, 4700 Næstved

Købmagergade 4, 4700 Næstved

Storegade 10, 4171 Glumsø

Se på kort

​Telefon: +45 55 73 88 44

E-mail: mail@nryg.dk
Lokationsnummer: 5790000169269

Fax: +45 55 73 88 45

​CVR: 15006706

Telefontid & tidsbestilling

​Man-torsdag

Fredag

Fra 08:00-11:00 og 12:00-16:00

Fra 08:00-11:00 og 12:00-14:00

Find mere her